Gong meditáció

“A Gong az emberi elme első és utolsó hangszere. Egyetlen dolog van csak, amely feleslegessé teheti és irányíthatja az emberi elmét, az a Gong hangja.” Bajan yogi

Az ősi szakrális hangot használó-értő mesterek szerint az egészség feltétele, hogy a szervezet rezgései harmonikusan, egységben működjenek. A gong hangja kaput nyit az univerzális-kozmikus rezgésekhez, melyek lecsendesítik és megtisztítják az elmét, s így az képes lesz kommunikálni az isteni /kozmikus/ tudattal. A gong felhangjainak széles spektruma a fizikai test öngyógyító folyamatait erősíti, a lelket és a szellemet is egységbe emeli. A test energiaközpontjaira gyakorolt hatásán keresztül tisztítja a negatív energiákat a finom testekben /aurában/ is.

A gonggal való meditáció a kozmikus óceánban való feloldódás “EGYSÉG” élménye. Amikor a gong hangja megszólal , abban a pillanatban összekapcsol a SO-HAM /vagyok aki vagyok/, az igazi önvalóval. A belső megtapasztalás felemelő.

Gyakorlott és kezdő meditálóknak, relaxációra vágyóknak is szeretettel ajánljuk!

/Ellenjavallat: pacemarker /súlyos szív betegségek/, epilepszia, pszichés zavar, trombózis, agyvérzés után/.

A csoportos meditációt Szilassy Katica jógaoktató, hangtál terapeuta vezeti.

Időpont: 2019.márc. 31. 17:00-18:00.

Regisztrálni a kamalaeletmodkozpont@gmail.com címen lehet, a részvételi díj: 3000 Ft/fő.
Érkezés 16:30-16:55 között. Kérjük a pontos érkezési időt betartani, a későn érkezőket sajnos nem áll módunkban beengedni!

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!