Főszerepben a MISO leves (tofuval, shiitake gombával, fafül gombával, idény zöldségekkel, tésztával), nishima módon párolt rizs, párolt zöldbab, pirított, őrölt szezámmaggal, adzuki babbal, fekete szójababbal. Különböző tészták (udon, soba) kóstolási lehetősége.
A kurzus az előkészítéstől az étkezésig bemutatja az alapanyagokat, a főzés mechanizmusát és a tradicionális japán étkezési szokásokat.
A főzés során kizárólag vegetáriánus alapanyagokat használunk.
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!
Oktató: Viko (Nagy Viktória)
Technikai részletek:
A tanfolyam időpontja: 2019. április 14 , vasárnap, 10:00-14:00 óráig. Minimum 10 fő jelentkezése esetén indul, maximum létszám 16 fő.
Jelentkezési határidő: 2019. április 12.
Részvételi díj: 10 500 Ft, mely tartalmazza a tanfolyami jegyzetet, az elkészített menüsor receptjeit és a tanfolyamról készített felvételeket.
Jelentkezésed kizárólag a tanfolyami díj (10 500 Ft/fő) befizetésével/átutalásával válik érvényessé!
Jelentkezni és érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet:
kamalaeletmodkozpont@gmail.com
Horváth Tünde: +36 20 265 7762