A tanfolyamon ismét egy komplett indiai menüsort készítünk el, ez alkalommal fókuszban az édességek!
Az Ájurvéda is kiemeli az édes íz fontosságát, ebből kéne a legtöbbet fogyasztanunk. Alaptulajdonságait tekintve hűtő hatású, táplálja testszöveteinket, roborál, nyugtatja az érzékszerveket és az elmét. Ellensúlyozza a testben keletkező túlzott hőérzetet, egyensúlyozza a vata és a pitta doshát, növeli a kaphát.
Az elkészített menüsorról jegyzetet biztosítunk, kérdéseidet a tanfolyam alatt bátran felteheted, autentikus szakácsunk garantáltan megválaszolja:)
Oktató: Baktai Ádám
Mindenkinek ajánljuk, aki:
– vonzódik a változatos indiai konyhához,
– egészségtudatosan szeretne táplálkozni,
– érdeklődik az ájurvédikus, egyénre szabott étkezési alapelvek iránt,
– gyorsan, könnyen elkészíthető ételeket szeretne főzni,
– családias hangulatú környezetben ismerkedne tradicionális főzési technikákkal, a fűszerezés alapelveivel, az alapanyagok élettani hatásaival.
Tarts velünk egy felejthetetlen gasztronómiai kalandozásra, várunk szeretettel!
Technikai részletek:
A tanfolyam időpontja: 2019. május 12. vasárnap, 10:00-14:00, minimum 8 fő jelentkezése esetén indul, maximum létszám 15 fő.
Jelentkezési határidő: 2019. május 5.
Részvételi díj: 10 500 Ft/fő, mely tartalmazza a tanfolyami jegyzetet és az elkészített menüsor receptjeit.
Jelentkezésed kizárólag a tanfolyami díj befizetésével/átutalásával válik érvényessé!
Jelentkezni és érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet:
kamalaeletmodkozpont@gmail.com
Horváth Tünde: +36 20 265 7762
Várunk szeretettel!